МИ човек незнам , защото ако не сам пускал климатика както казах по горе проблем няма.Ако е блукирал тя ще заграва непрекъснато и без операцията с климатика.А тва даже май го проверявах вече изглездат сички че са топли.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Загрява колата...
Collapse
X
-
!
ако имаш под рака някакав дигитален термометар премери температурата( има едни китаисти уредчета дети мерят волт, ом и т.н) по 5-6 лв. са гледаи да мерят и температура, така поне ще знаеш дали показанията на таблото са ти реални, щтото като нищо може да ти се прецакал датчика за температурата на двигателя, а и самия уред на таблото си има няакакав коефицент на крешка. аиде пиши като смениш тва дето си писал.НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6
Comment
-
Само да ти спомена че тези китайските мултицетчета за 5-6 лева не мерят никак точно температура , но поне за ориентир - става.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Абе при мене като включа климатика и перката бръмва изтегля топлината и спира. Релето дето е в купето се чува да щрака което ме навежда на мисълта ,че 1-ва степен работи ама много бързо ми се струва , че се върти тая перка......Как да проверя скоростта с която върти при 2-ра степен?
97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
-
Първоначално публикувано от webfusionЗабавих се малко , бях на село и неможах да пиша.Извинявам се !
Значи тва за парва степен дето прилича на реотан отдолу с малак бушон е изгоряло !!! Макар че утре ще го сменя немисля че колата ще се отрави.
Какато писах предпоследния пат : Загрява само когато е пускан и спрян климатика. Само на място но ако сам в задрастване то е сащото.Перката невключва пак градусите са близо 100 105 , затова немисля че като оправя първата степен ще се оправи.На тия градуси трябва да работи втора. Значи , мисля че се получава някакъв бъг в таблото кадето е тва дето показва и то само тая работа с климатика. Веднага обяснявам защо:
Отварям капачката на разширителният съд когато стрелката на таблото показва 115 град. е , че то нищо нестава нито кипи нито пръска нищо знчи не са толкова градусите или не е отворен кръга ? Наистина сичко грее ма маи датчика в таблото показва някои градус отгоре.
АКО ИМА РАЗВИТИЕ ПО ТЕМАТА ЩЕ ВИ КАЖАСъщо така виж дали всички маркучи загряват равномерно или има студени
УспехFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment